Bestel- en betaalproces

1. Hoe kan ik bestellen?

Op onze website kun je jouw gewenste producten in het winkelmandje plaatsen en bestellen. Ook kun je jouw bestelling telefonische of via de mail aan ons doorgeven. Daarnaast ben je ook welkom in onze showroom waar je jouw bestelling kunt doorgeven. 
 
Producten kunnen zowel mét als zónder decoratie besteld worden. Zie hiervoor de mogelijkheden per product in onze webshop. 
 
De beschikbare voorraad van de meeste producten kun je op de webshop bekijken. Bij de meeste producten staat de verkoopprijs. Indien de verkoopprijs van een product niet wordt getoond kun je een offerte aanvragen. Dit is ook mogelijk bij grotere aantallen. Wij maken dan een offerte op maat voor je. 
 

2. Hoe krijg ik mijn product(en)? 

Je kunt jouw producten ophalen op het adres De Star 32 in Enkhuizen. Je krijgt van ons een bericht wanneer jouw bestelling klaar ligt. 
 
Wil je jouw bestelling naar een gewenst adres laten verzenden? Geen probleem. Wij zorgen er dan voor dat jouw producten worden verzonden. Ook dan krijg je een bericht wanneer het product op de post gaat. Je ontvangt dan een Track & Trace van het betreffende postorderbedrijf.  
 
Wij zijn helaas niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging van levering, verlies van het product of beschadiging van het product wat is toegebracht door het postorderbedrijf. Je kunt hiervoor een klacht indienen bij het betreffende postorderbedrijf. 
 
Transportkosten: 
 
- Voor alle bestellingen boven 500 euro zijn de transportkosten gratis 
- Afhankelijk van gewicht en afstand. De transportkosten voor een koerier zijn niet inbegrepen in de prijzen welke op onze website getoond worden. Deze kosten worden aan de klant bekend gemaakt, nadat deze bekend zijn. 
 

3. Hoe kan ik betalen? 

De volgende betalingsmethodes kan je bij ons hanteren: 
 
- Creditcard – online betalingssysteem voor alle klanten met een creditcard 
- iDeal – online betalingssysteem voor Nederlandse klanten 
- Bankoverschrijving – betaling op factuur, nadat de goederen zijn ontvangen 
 
Wilt u een gepersonaliseerde bestelling doorgeven? 
 
Neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Wij helpen je dan direct verder! 
 
E-Mail zakelijke aanvragen 
info@workwear4you.nl 
 
Telefoon 
+31 (0)228 527 398 

Neem contact met ons op