Windtalker® Fabric met Plastic Voet

Windtalker® Fabric met Plastic Voet
 • Windtalker® Fabric met Plastic Voet - 70 x 100 cm
 • Windtalker® Fabric met Plastic Voet - 70 x 100 cm
 • Windtalker® Fabric met Plastic Voet - 70 x 100 cm
 • Windtalker® Fabric met Plastic Voet - 70 x 100 cm
Stel product samen
  • Of kies een ander aantal:
  Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
  Bestellen 
  Vrijblijvende offerte
  Heb je een vraag over dit product?

  Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

  Neem contact met ons op

  Omschrijving

  Dubbelzijdige reclame Claim jouw plek met de Windtalker® Fabric. Een totaal nieuw concept met een textielprint. Vul de plastic voet met water (25 l) of met zand (35 kg), net wat je wilt, voor een stabiele voet. De stevige metalen veren zijn sterk genoeg om zelfs hoge windstoten te weerstaan voor kortstondig buitengebruik. De wielen maken het eenvoudig om het stoepbord te vervoeren en waar nodig te vervangen. De Windtalker® Fabric is geschikt voor binnengebruik en overdekte buitenruimtes. Duurzame oplossing Het bovenstuk van de Windtalker® Fabric is vergelijkbaar met onze bekende Zipper-Wall systemen; een aluminium buizensysteem met textielprint met rits. Aan beide zijden zitten twee korte ritsen om de print op zijn plaats te houden en te laten stralen. Je kunt de Windtalker® Fabric met een nieuwe textielprint hergebruiken voor jouw volgende promotie, presentatie of reclame. Een zeer duurzame oplossing voor de toekomst.

  Specificaties

  Artikelnummer WTRF70x100
  Merk
  Gewicht 9100 g
  Materiaal Plastic, Metal, Aluminium
  Kleur Grey
  Afmeting 700x1250x590mm
  Soort 700 x 1000 mm
  Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

  Prijsinformatie

  Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
  Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

  Levertijden

  De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

  Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

  Afbeelding
  Afbeelding

  Drukmethoden

  Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

  Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

  Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

  Meer drukmethoden