Digital Counter Futuro Met 55" Samsung Scherm

Digital Counter Futuro Met 55" Samsung Scherm
 • Digital Counter Futuro Met 55" Samsung Scherm
 • Digital Counter Futuro Met 55" Samsung Scherm
Stel product samen
  • Of kies een ander aantal:
  Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
  Bestellen 
  Vrijblijvende offerte
  Heb je een vraag over dit product?

  Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

  Neem contact met ons op

  Omschrijving

  De toekomst is hier! Ontdek de nieuwe generatie counters met de digitale counter! In een handomdraai zet je de counter eenvoudig in elkaar dankzij de gereedschaploze montage. Houd alles georganiseerd en berg alle spullen op in het schap aan de binnenkant van de counter. Alle ogen blijven gericht op jouw promotie op de digitale counter. Verhoog de presentatie en presenteer jouw merk, promotie, bedrijf of product waar en wanneer het nodig is. Perfect voor gebruik op tentoonstellingen, evenementen, winkelcentra, pop-up stores, horeca, entreehallen, showrooms en meer!  High definition promotie Het 55" Samsung scherm zorgt ervoor dat jouw promotie eruit springt dankzij de 4K kwaliteit. Dankzij plug & play, wijzig je eenvoudig de promotie of campagne wanneer dat nodig is. Ga voor een levendige en indrukwekkende promotie op alle plaatsen en op ieder moment!    Kies jouw design  De zwarte SEG prints (Silicone Edge Graphics) aan de zijkanten zijn standaard inbegrepen. Wil je jouw digitale counter personaliseren? Personaliseer eenvoudig jouw digitale counter zoals je wilt met een eigen design op de zijkanten! Wil je het ontwerp veranderen? Vervang eenvoudig de SEG print door de nieuwe en je bent klaar om te gaan!

  Specificaties

  Artikelnummer DICOUNTER55ESF
  Merk
  Gewicht 52800 g
  Materiaal Aluminium, Steel
  Kleur Black
  Afmeting 1345x928x405mm
  Soort 55"
  Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

  Prijsinformatie

  Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
  Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

  Levertijden

  De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

  Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

  Afbeelding
  Afbeelding

  Drukmethoden

  Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

  Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

  Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

  Meer drukmethoden