Taymar® Folderhouder Balie/Wand 1x DL Staand

Taymar® Folderhouder Balie/Wand 1x DL Staand
  • Taymar® Folderhouder Balie/Wand 1x DL Staand - Taymar® Folderhouder Balie/Wand 1x DL Staand
  • Wall Mounted Leaflet Holder (DL) - Wall Mounted Leaflet Holder (DL)
  • Wall Mounted Leaflet Holder (DL) - Wall Mounted Leaflet Holder (DL)
Stel product samen
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

Presenteer jouw folders of flyers op de Taymar® Folderhouder Balie Presentatie/Wandmontage DL. Met een vuldiepte van 3,2 cm is er voldoende ruimte om jouw DL folders te presenteren. De brochurehouders zijn zowel geschikt voor balie presentatie als wandmontage. Kies het aantal vakken voor jouw gelegenheid. Perfect om folders of flyers te presenteren in wachtkamers in openbare ruimtes, bij receptiebalies, in de horeca of tijdens beurzen en evenementen.

Specificaties

Artikelnummer W110
Merk
Gewicht 140 g
Materiaal Acryl
Afmeting 115x150x40mm
Soort DL (99 x 210 mm)
Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

Prijsinformatie

Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

Afbeelding
Afbeelding

Drukmethoden

Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

Meer drukmethoden