Reclamepaneel

Reclamepaneel
  • Reclamepaneel 60 cm
  • Reclamepaneel 60 cm
  • Reclamepaneel 60 cm
  • Reclamepaneel 80 cm
  • Reclamepaneel 80 cm
  • Reclamepaneel 80 cm
Stel product samen
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

Presenteer jouw advertentie op deze vrijstaande paneel oplossing. Dit Reclamepaneel is een stalen onderstel die geschikt is voor het bevestigen en houden van bedrukte reclamepanelen. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Een ideaal shop sign bord om jouw aanbiedingen en promoties te laten zien.

Specificaties

Artikelnummer BH60
Merk
Gewicht 7640 g
Materiaal Aluminium, Staal
Kleur Grijs
Afmeting 600x180x540mm
Soort 600 mm
Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

Prijsinformatie

Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

Afbeelding
Afbeelding

Drukmethoden

Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

Meer drukmethoden