Gedraaid Koord Met Chromen Clips

Gedraaid Koord Met Chromen Clips
 • Zwart Gedraaid Koord Met Chromen Clips
 • Blauw Velours Koord Met Chromen Clips
 • Brons Gedraaid Koord Met Chromen Clips
 • Rood Velours Koord Met Chromen Clips
Stel product samen
  • Blauw Blauw
  • Rood Rood
  • Zwart Zwart
  • Brons Brons
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

Een premium gedraaid of geborsteld velours koord met chroom gekleurde bevestigingshaken. Een duurzaam koord van 1,5 meter lang. Het premium gedraaide koord is verkrijgbaar in de kleuren brons en zwart, met gepolijste chroomkleurige bevestigingshaken. Het geborsteld velours koord is verkrijgbaar in rood en blauw, met gepolijste chroomkleurige bevestigingshaken. Een elegant koord, een perfecte accessoire voor de Afzetpaal Chroom. Ideaal te gebruiken in musea, hotels, restaurants, theaters of in showrooms.

Specificaties

Artikelnummer BSRRPCHRBLACK
Merk
Gewicht 1090 g
Materiaal Staal, Textiel
Kleur Zwart
Afmeting 1500mm
Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

Prijsinformatie

Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

Afbeelding
Afbeelding

Drukmethoden

Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

Meer drukmethoden