Pop-Up Impress Straight Extra Bars Achterzijde

Pop-Up Impress Straight Extra Bars Achterzijde
 • Pop-Up Impress Straight Extra Bars Achterzijde - x 3
Stel product samen
  • Of kies een ander aantal:
  Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
  Bestellen 
  Vrijblijvende offerte
  Heb je een vraag over dit product?

  Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

  Neem contact met ons op

  Omschrijving

  Maak nĆ³g meer indruk op bezoekers en prospects door een print toe te voegen aan de achterzijde van jouw Pop-Up Impress wand. Met de extra staven bevestig je eenvoudig een print of Block-Out film toe aan de achterzijde van het Pop-Up Impress frame. Een accessoire van de Pop-Up Impress. Perfect te gebruiken tijdens beurzen, tentoonstellingen en evenementen.

  Specificaties

  Artikelnummer IMPR33C-BARB
  Merk
  Gewicht 0 g
  Materiaal Aluminium
  Kleur Wit
  Soort 3 x 3 (2244 x 2244 mm)
  Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

  Prijsinformatie

  Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
  Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

  Levertijden

  De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

  Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

  Afbeelding
  Afbeelding

  Drukmethoden

  Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

  Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

  Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

  Meer drukmethoden