Outdoor Banner 80 x 180 cm

Outdoor Banner 80 x 180 cm
  • Outdoor Banner 80 x 180 cm - Outdoor Banner 80 x 180 cm
  • Outdoor Banner 80 x 180 cm - Outdoor Banner 80 x 180 cm
  • Outdoor Banner 80 x 180 cm - Outdoor Banner 80 x 180 cm
  • Outdoor Banner 80 x 180 cm - Outdoor Banner 80 x 180 cm
Stel product samen
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

Promoot jouw merk, aanbiedingen of producten aan voorbijgangers met de Banner Outdoor. Of het nu gaat om sportevenementen of verkooppunten, de Banner Outdoor is de perfecte banner voor buitenevenementen of promoties. Verpakt in een draagtas, is de Banner Outdoor makkelijk te vervoeren. Eenvoudig en snel op te zetten en de 18 liter watertank houdt de banner stevig op zijn plek. Perfect te gebruiken bij de ingang van jouw winkel, in openbare buitenruimtes of bij outdoor sport events.

Specificaties

Artikelnummer OB180
Merk
Gewicht 2000 g
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart
Afmeting 1080x2060x520mm
Soort 800 x 1800 mm
Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

Prijsinformatie

Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

Afbeelding
Afbeelding

Drukmethoden

Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

Meer drukmethoden