Zipper-Wall Banner

Zipper-Wall Banner
  • Zipper-Wall Banner - 80 x 200 cm
  • Zipper-Wall Banner - 80 x 200 cm
  • Zipper-Wall Banner - 80 x 200 cm
  • Zipper-Wall Banner - 80 x 200 cm
  • Zipper-Wall Banner - 100 x 200 cm
  • Zipper-Wall Banner - 100 x 200 cm
  • Zipper-Wall Banner - 100 x 200 cm
  • Zipper-Wall Banner - 100 x 200 cm
Stel product samen
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

De Zipper-Wall Banner is een lichtgewicht aluminium frame met een gespannen stretchstof hoes die wordt afgesloten met een rits. Verander jouw print eenvoudig voor de volgende advertentie. Eenvoudig op te zetten, op te bergen en mee te nemen met de gevoerde tas met hengsels en ritssluiting over de volledige lengte. Zorg er voor dat jouw print altijd recht staat met een gespannen stretch print. Een luxueuze dubbelzijdige banner met optimale stabiliteit. Perfect te gebruiken op beurzen, evenementen, in de horeca of in de retail.

Specificaties

Artikelnummer ZWB080-200
Merk
Gewicht 8200 g
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart, Zilver
Afmeting 800x2000x250mm
Soort 800 x 2000 mm
Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

Prijsinformatie

Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

Afbeelding
Afbeelding

Drukmethoden

Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

Meer drukmethoden