LED Outdoor Poster Case

LED Outdoor Poster Case
  • LED Outdoor Poster Case - Met Gasveer A0
  • LED Outdoor Poster Case - Met Gasveer A0
  • LED Outdoor Poster Case - Met Gasveer A0
  • LED Outdoor Poster Case - Met Gasveer A0
  • LED Outdoor Poster Case - A1
  • LED Outdoor Poster Case - A1
  • LED Outdoor Poster Case - A1
  • LED Outdoor Poster Case - A1
Stel product samen
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

Verlicht jouw poster voor buitenreclame met de LED Outdoor Poster Case. Heldere en homogene verlichting die jouw poster in de spotlight zet. Een zilverkleurig geanodiseerd aluminium frame met 15 mm klikprofielen om uw poster in te plaatsen, afgedekt met veiligheidsglas. Dankzij de klikprofielen verander je jouw posteradvertentie snel en eenvoudig voor de volgende promotie. Geschikt voor buitengebruik met een IP54 weerbestendige certificering. Een geweldige oplossing voor buitenreclame die moet schitteren. Perfect te gebruiken in de retail, bij de ingang van een winkelcentrum, op luchthavens of in openbare ruimtes.

Specificaties

Artikelnummer SCTLA0PH
Merk
Gewicht 29950 g
Materiaal Aluminium
Kleur Zilver
Afmeting 957x1305x61mm
Soort A0 (841 x 1189 mm)
Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

Prijsinformatie

Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

Afbeelding
Afbeelding

Drukmethoden

Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

Meer drukmethoden