Spatwaterdichte Poster Bag

Spatwaterdichte Poster Bag
  • Spatwaterdichte Poster Bag - 50 x 70 cm
  • Spatwaterdichte Poster Bag - 70 x 100 cm
  • Spatwaterdichte Poster Bag - A1
  • Spatwaterdichte Poster Bag - A2
  • Spatwaterdichte Poster Bag - A3
  • Spatwaterdichte Poster Bag - A4
Stel product samen
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

Bescherm jouw poster tegen weersinvloeden met de Spatwaterdichte Poster Bag. Een UV-bestendige PVC-envelop met een IP53 spatwaterdichte certificering voor een langere levensduur van de poster. Geschikt voor alle Kliklijsten, Infoborden en A-Borden. Perfect voor het beschermen van jouw buitenreclame.

Specificaties

Artikelnummer WRBAG50x70
Merk
Gewicht 170 g
Materiaal Plastic
Afmeting 500x700mm
Soort 500 x 700 mm
Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

Prijsinformatie

Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

Afbeelding
Afbeelding

Drukmethoden

Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

Meer drukmethoden