Textielframe

Textielframe
  • Textielframe - Vrijstaand 100 x 200 cm
  • Textielframe - Vrijstaand 100 x 200 cm
  • Textielframe - Vrijstaand A0
  • Textielframe - Vrijstaand A0
  • Textielframe - Vrijstaand A1
  • Textielframe - Vrijstaand A1
Stel product samen
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

Een modern textielframe voor dye-sublimatie prints met een siliconenrand. Dit moderne vrijstaande textielframe kan worden gebruikt als reclame scheidingswand. Het is eenvoudig te monteren en mobiel voor verplaatsing. Met verschillende frames kunnen reclamewanden of achterwanden voor beursstands worden gecreƫerd. Een dubbelzijdige printoptie zorgt voor dubbele zichtbaarheid. Verder kan de optionele LED-verlichting met voorgemonteerde LED lampen dit moderne ophangframe nog meer tot zijn recht laten komen. Perfect voor binnengebruik in winkels, bij beurzen en evenementen.

Specificaties

Artikelnummer TFR75F100x200
Merk
Gewicht 8900 g
Materiaal Aluminium
Kleur Zilver
Afmeting 1000x2010x490mm
Soort 1000 x 2000 mm
Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

Prijsinformatie

Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

Afbeelding
Afbeelding

Drukmethoden

Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

Meer drukmethoden