Pop-up Tower

Pop-up Tower
 • Pop-up Tower - Pop-up Tower
 • Pop-up Tower - Pop-up Tower
 • Pop-up Tower - Pop-up Tower
 • Pop-up Tower - Pop-up Tower
Stel product samen
  • Of kies een ander aantal:
  Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
  Bestellen 
  Vrijblijvende offerte
  Heb je een vraag over dit product?

  Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

  Neem contact met ons op

  Omschrijving

  Een ideale mobiele totem toren waar je jouw merk, producten of boodschap op kunt presenteren. Zet jouw Pop-Up Tower op in slechts een paar minuten en pak het weer in en vervoer het in een trolley met wieltjes naar jouw volgende evenement. Een draagbare displaytoren met 360° naadloze pvc print panelen die met magnetische strips worden bevestigd. Een perfecte display totem voor meervoudig gebruik op verschillende locaties. Perfect te gebruiken tijdens beurzen, tentoonstellingen en evenementen.

  Specificaties

  Artikelnummer PUTWR
  Merk
  Gewicht 16500 g
  Materiaal Aluminium
  Kleur Zwart
  Afmeting 640x2250x640mm
  Soort 324 x 3714 mm
  Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

  Prijsinformatie

  Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
  Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

  Levertijden

  De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

  Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

  Afbeelding
  Afbeelding

  Drukmethoden

  Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

  Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

  Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

  Meer drukmethoden