Afzetpaal Wandhaak Goud

Afzetpaal Wandhaak Goud
  • Afzetpaal Wandhaak Goud
Stel product samen
    • Of kies een ander aantal:
    Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
    Bestellen 
    Vrijblijvende offerte
    Heb je een vraag over dit product?

    Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

    Neem contact met ons op

    Omschrijving

    Een betaalbare oplossing voor een elegant bewegwijzeringssysteem. De Afzetpaal Wandhaak Goud is een beugel met gepolijst goud voor aan de muur te bevestigen. Eenvoudig te monteren. Geschikt om gedraaide-of velourskoorden van muur tot muur te hangen. Een eenvoudige, betaalbare en elegante oplossing om afstand te garanderen. Perfect te gebruiken in musea, hotels, restaurants, theaters of in showrooms.

    Specificaties

    Artikelnummer BSRWHGOLD
    Merk
    Gewicht 97 g
    Materiaal Staal, Textiel
    Kleur Goud
    Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

    Prijsinformatie

    Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
    Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

    Levertijden

    De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

    Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

    Afbeelding
    Afbeelding

    Drukmethoden

    Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

    Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

    Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

    Meer drukmethoden