Triboard 32 mm Kliklijst

Triboard 32 mm Kliklijst
  • Triboard 32 mm Kliklijst - A0
  • Triboard 32 mm Kliklijst - A0
  • Triboard 32 mm Kliklijst - A0
  • Triboard 32 mm Kliklijst - A0
  • Triboard 32 mm Kliklijst - A1
  • Triboard 32 mm Kliklijst - A1
  • Triboard 32 mm Kliklijst - A1
  • Triboard 32 mm Kliklijst - A1
Stel product samen
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

Ga voor de volledige 360 graden met dit Triboard en vestig vanuit elke hoek de aandacht op uw posters! De Triboard is een stabiele 3-zijdige poster stand met 32 mm klikprofielen. Geschikt voor buitengebruik en voorzien van anti-glare posterfolies om jouw posters te beschermen. Ga voor een permanente oplossing en bevestig de Triboard aan de grond met een geschikte paal. Een mooie oplossing in een winkelstraat, bij outdoor events of bij tentoonstellingen.

Specificaties

Artikelnummer TBA0M
Merk
Gewicht 27060 g
Materiaal Aluminium, Staal
Kleur Zilver
Afmeting 991x1810x858mm
Soort A0
Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

Prijsinformatie

Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

Afbeelding
Afbeelding

Drukmethoden

Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

Meer drukmethoden