Outdoor Digitale Totem Design Met 55" Samsung Scherm

Outdoor Digitale Totem Design Met 55" Samsung Scherm
 • Outdoor Digitale Totem Design Met 55" Samsung Scherm
 • Outdoor Digitale Totem Design Met 55" Samsung Scherm
Stel product samen
  • Of kies een ander aantal:
  Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
  Bestellen 
  Vrijblijvende offerte
  Heb je een vraag over dit product?

  Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

  Neem contact met ons op

  Omschrijving

  In de wereld daarbuiten Altijd up-to-date met de Outdoor Digitale Totem Design. CreĆ«er aandacht voor jouw merk of reclame, in vrijwel alle weersomstandigheden. Het hoogwaardige Samsung (OHF) scherm zorgt voor een uitstekende kwaliteit en een levendige indruk van iedere reclame en advertentie. Kies voor een geavanceerd en duurzaam ontwerp voor de toekomst! Het is de perfecte oplossing voor gebruik in winkelcentra, dierentuinen, pretparken en andere openbare ruimtes. Klaar voor gebruik 24/7 op elke dag van het jaar! Eenvoudig wisselen van reclame Het 55" digitale Samsung scherm maakt advertenties levendig en indrukwekkend. Wil je de promotie of advertentie op de Digitale Totem aanpassen? Dankzij Plug & Play kun je de advertentie op elk moment en op elke dag veranderen. Zo blijf je altijd scherp met de promoties en reclames! In weer en wind De Outdoor Digitale Totem Design is de solide en robuuste oplossing voor buiten, maar met een verfijnd design. Het is gemaakt van zeer duurzaam roestvrijstalen panelen en een aluminium frame. Het buitenscherm is voorzien van gehard glas, zodat het beschermd is tegen vandalisme. Daarnaast is het scherm bedekt met een IK10 beschermende frontpaneel/glasplaat. De Digitale Totem is beschermd tegen zware regenval en is IP56-gecertificeerd. IP56 betekent dat het beschermd is tegen waterstralen onder hoge druk uit alle richtingen. Het scherm kan werken in een temperatuurbereik van -30°C tot 50°C. De koelventilatoren voorkomen dat het scherm bevriest of oververhit raakt. Alles op zijn plaats Monteer de Outdoor Digitale Totem Design in de grond. Dankzij het nieuwe ontwerp en de nieuwe constructie ziet hij er robuust uit en is hij nog steeds 'state of the art'. Het losse grondmontagegedeelte moet in beton worden geĆÆnstalleerd. De installatie is eenvoudig dankzij het geprefabriceerde ontwerp en de montagegaten. De stroomaansluiting moet vanaf de grond worden voorbereid. Deze wordt in het midden van de basis aangesloten. Schroeven zijn niet inbegrepen.

  Specificaties

  Artikelnummer DIOTOTEMD55ESF
  Merk
  Gewicht 102000 g
  Materiaal Metal, Glass
  Kleur Black
  Afmeting 821x2000x120mm
  Soort 55"
  Bedrukkingsinformatie Bedrukking op aanvraag

  Prijsinformatie

  Ziet je geen prijsweergave? Selecteer dan een optie hierboven. ×
  Draai uw mobiel voor de prijsinformatie

  Levertijden

  De levertijden variëren afhankelijk van de gekozen textieldrukmethoden en kunnen variëren van enkele dagen tot enkele weken.

  Voor standaardtextieldruktechnieken zoals zeefdruk kunnen levertijden doorgaans binnen 1-2 weken worden verwacht, terwijl meer complexe methoden zoals digitale textielprinten mogelijk wat langer kunnen duren.

  Afbeelding
  Afbeelding

  Drukmethoden

  Zeefdruk: Dit is een populaire methode waarbij een sjabloon of zeef wordt gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Elk kleurgedeelte vereist een aparte sjabloon, wat het geschikt maakt voor grotere producties.

  Digitale druk: Met deze methode worden afbeeldingen rechtstreeks vanaf een computer naar het textiel afgedrukt. Het maakt gebruik van inkjetprinters en biedt flexibiliteit in ontwerpen en kleuren, ideaal voor kleinere oplagen en complexe ontwerpen.

  Transferdruk: Hierbij wordt een afbeelding eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht naar het textiel. Het is een veelzijdige methode die op verschillende soorten stoffen kan worden toegepast.

  Meer drukmethoden

  Gerelateerde producten

  Geen resultaten gevonden.